MANİSA / ŞEHZADELER - Ali Riza Çevik Ortaokulu

Ali Riza Çevik Ortaokulu

NİŞANCIPAŞA MAH. ATATÜRK BUL. EK BİNA BLOK NO 38/1 ŞEHZADELER / MANİSA
Vizyon
Biz Ali Rıza Çevik Orta Okulu olarak; Ali Rıza Çevikliyiz çünkü geçmişini bilen, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, birbirini seven, sayan, farklılıklarının farkında olarak kendini her zaman geliştiren, başarılı olmayı amaç edinen ve Türk Milletini yüceltmek için sürekli çalışan gençler olarak yetiştirmek için varız.
Misyon
* Atatürkçü, Demokratik * Atatürk İlkelerine Bağlı, Vatan, Millet Sevgileri Gelişmiş, * Aile Kavramının Önemine İnanan, * Geçmişini Bilen, Geleceğe Hâkim, * Öğrenmeyi Temel İhtiyaç Kabul Eden, * Farklılıklarının Farkında Ve Bu Farklılıkları Zenginlik Kabul Ederek Kendini Her Zaman Geliştiren, * Bir Yabancı Dili Bilen, * İnsani Değerlere Sahip, * Kendine Güvenen, * Kendini ve Etrafındaki Gelişmeleri Sorgulayan, Takip Eden, * Eleştiriye ve Değişime Açık, * Gerçekçi, Etkili Ve Nitelikli, Çağdaş Bireyler Yetiştirmektir.
Başarılar
2021 LGS BAŞARILARIMIZ MERKEZİ YERLEŞTİRME: 1 ÖĞRENCİ GALATASARAY LİSESİ, 1 ÖĞRENCİ KABATAŞ ERKEK LİSESİ, 21 ÖĞRENCİ FEN LİSESİ, 24 ÖĞRENCİ ANADOLU LİSESİ, 9 ÖĞRENCİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
DERS BAŞLAMA SAATİ:13:50 DERS BİTİŞ SAATİ:19:30
DOLMUŞ DURAĞI
Nişancıpaşa Mh. Atatürk Bulvarı No:38 Şehzadeler MANİSA